Damloop 2016

10EM. Mooie seizoensstart. En ik zie nu pas dat ik maar 6 seconden onder mijn PR zat. 1.15.42 Misschien voortaan toch vooraf checken…ik voelde me nog helemaal niet klaar voor een snelle loop na de zomervakantie. Maar wat liep dat ontzettend lekker. M’n zorgen waren onterecht. Gevoel van controle iedere 5 km. Ik kon hem zelf indelen. Bekend feestelijk parcours met continu vermaak.

En leuk momentje: oprechte dank van een KLM-jongen bij de finish voor mijn haaswerk. ‘Huh?’ Ik had hem nooit achter me gezien. Bij het ophalen van de tassen kwamen we elkaar weer tegen. Toen lichtte hij toe dat hij vanaf de start al achter me aanliep. Zonder mij had hij het niet zo snel gered. Lief:-)

En een klein feestje met mijn Vrijheid Blijheidlopers waarmee ik Buko vertegenwoordigde. Allemaal leuke warme en enthousiaste mensen die iedereen in hun waarde laten. De eerste man kwam uit ons clubje maar ook de dame die er 1.42 over deed werd even enthousiast onthaald. Ieder z’n eigen race.

Die van mij was weer klassiek: vooraf ontzettende zin. En in de laatste uren een grote zware loopwolk in mijn hoofd. Gelukkig onderweg en na afloop een grote vrolijkheid en klaar voor de volgende. Fijn!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s