NK Veldloop Ambtenaren 2015

Een dame van de brandweer probeerde me last-minute in te halen. Even aanzetten. Met resultaat. Flying high!

Een dame van de brandweer probeert me vlak voor de finish in te halen. Even aanzetten. Met resultaat. Flying high!

Verslag voor de interne nieuwsbrief van de gemeente

De ruitenwissers zwiepen heftiger dan verwacht. 5,5 Graad op de autothermometer. Wordt Vleuten een stoere editie van de NK Veldloop? De Ronde Veners kunnen wel een uitdaging aan. Lieda toont enthousiast haar paraplu. En Dorine staat in de startblokken om lopers te begeleiden bij de start. Pas op het laatste moment hoeven de warmste lagen uit. De veteranen zijn een geolied team. Rob heeft de organisatie onder controle en coacht iedereen ontspannen naar de start. En ook debutanten als Bert en Thijs ogen relaxt. Lopers die onder de modder terugkomen maken nauwelijks indruk op hen. Enthousiast delen finishers verhalen met starters.  Je begint door wat modderig weideland, dan voor de geluksvogels kasteel De Haar en je eindigt langs het strand. Eerst mul, dan springen van kliffen en klauteren over een walvisrug. Om af te sluiten langs kabbelende golfjes. Kortom, zo wordt een recreatieplas in wording een bijzondere ervaring.

Toploper Michael is nog in Berlijn maar we hebben ons best gedaan. Met mooie persoonlijke resultaten en één bekertje voor een derde plek voor Femke.  Veel lopers liepen tussen de zachte regenbuien door en de temperatuur klom naar 7 graden.  Eigenlijk gewoon een lekker loopweertje dus.

En hoe sluit je zo’n dag af? Piet gaat naar de sauna en zeven man trakteren zichzelf op een lekker etentje bij kasteel de Haar. De Ronde Veners weten wel hoe een feestje te maken van de NK Veldloop voor Ambtenaren. Balen dat Anja er niet bij is dit jaar. Zij moet wel heel grieperig zijn dat zij dit uitje gemist heeft. Beterschap! Volgend jaar meer dan 20 deelnemers?

podiumplekkie

podiumplekkie!

Advertenties

Een gedachte over “NK Veldloop Ambtenaren 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s